Femeia care a incendiat trei gospodarii in localitatea Marginea a fost gasita si bagata dupa gratii de politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Tânara de 32 de ani care a incendiat locuinţa propriei mame, după care flăcările s-au extins la alte două gospodării invecinate, marţi seară, a fost găsită şi băgată după gratii de organele de ordine.

Femeia, mamă a trei copii minori, dispăruse fără urmă după ce a făcut gestul, iar pe parcursul zilei de miercuri forţe sporite de poliţişti şi jandarmi au scotocit întreaga comună pentru a o găsi.

Între timp, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, a fost luată legătura cu autoritatea tutelară din cadrul Primăriei comunei Marginea, care a preluat cei 3 copii, pe care femeia ameninţa că o sa-i spânzure, în vederea internării în regim de urgență intr-un centru al Direcției pentru Protecția Copilului.

Comportamentul tinerei este cu atât mai ciudat cu cât nu era cunoscută în evidențe medicale cu afecțiuni psihice, iar din discuțiile purtate cu rudele acesteia, nu are nici un document medical care să ateste acest lucru, dar prin gestul său a lăsat în urmă pagube de peste 70.000 de euro.

Miercuri seară, în jurul orelor 20:20 organele de ordine au dat de urma femeii și în urma consultării cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a dispus reținerea pe bază de ordonanță a acesteia pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdusă în arestul IPJ Suceava şi urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de