Familie de batrani din Stulpicani, lasata de hoti fara banii, in timpul noptii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 87 de ani din comuna Stulpicani, judeţul Suceava, a solicitat miercuri ajutorul organelor de ordine, după ce pe parcursul nopţii anterioare hoţii l-au lăsat pe el şi soţia lui fără economiile strânse cu greu.

Potrivit datelor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, cercetările efectuate de organele de poliţie au stabilit că pe timpul nopţii, persoane rămase deocamdată necunoscute, au pătruns prin forţarea unui geam de la o cameră nelocuită în casa bătrânilor, iar aici au răvăşit lucrurile din cameră cu scopul de a căuta bani.

Până la urmă, spărgătorii au reuşit să găsească suma de 150 de milioane de lei vechi pe care victimele îi ţineau în două cărţi, plecând apoi fără a fi interesaţi de alte lucruri.

„Din discuţiile purtate cu partea vătămată a rezultat faptul că în zilele de duminică şi luni la domiciliul bătrânilor s-au prezentat două persoane ce se deplasau cu ajutorul unui autoturism comercializând produse textile şi au încercat să le vândă o pătură, lucru pe care soţii l-au refuzat”, ne-au mai comunicat sursele citate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii de către autori necunoscuţi a infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de