„Monoloagele vaginului” din nou la Suceava. Afla aici locatia!


Intră acum și în grupul de

Pentru că ”arta şi vinul merg bine împreună”, din seria de evenimente „Artă și Vin”, EnotecCa Suceava invită sucevenii la teatru neconvenţional, arată specialistul în comunicare şi relaţii publice, Alina Stredie, într-un comunicat de presă.

Potrivit acesteia, EnoteCa Suceava va găzdui, în cadrul a două seri tematice, controversata și deja celebra piesă de teatru „Monoloagele vaginului”, după Eve Ensler, în regia Monei Gavrilaș și în interpretarea excepțională a actriței Dianei Giubernea.

“EnoteCa Suceava este primul magazin din Suceava, dedicat vinurilor cu caracter şi s-a deschis în luna noiembrie 2011. În cadrul celor două seri tematice, joi, 16 august şi vineri, 17 august, începând cu ora 20.00, EnotecCa Suceava oferă publicului sucevean iubitor de teatru şi degustător de vinuri alese două reprezentaţii de excepţie ale piesei << Monoloagele Vaginului >> ”, se arată în document.

Stredie precizează că accesul la spectacole se va face în baza unei invitaţii individuale, care include şi vinul, în consonanţă cu tematica fiecărei seri. Pentru detalii referitoare la achiziţionarea acestei invitaţii este disponibil numărul de telefon: 0724/047.529 sau sediul din B-dul 1 Deecembrie 1918 nr.10.

Serile tematice se vor desfăşura după următorul program:

Joi, 16 august 2012- ora 20.00

Vineri, 17 august 2012- ora 20.00

“Despre << Monoloagele vaginului >> a curs multă cerneală de-a lungul celor 7 ani şi peste 300 de reprezentaţii finalizate în aplauze nesfârşite şi critici apreciative atât la adresa regizorului Mona Gavrilaş, cât şi la adresa interpretării excepţionale a actriţei Diana Giubernea, răsplătite şi cu numeroase premii la festivaluri de teatru din ţară şi străinătate. Iată câteva impresii ale publicului sucevean despre << Monoloagele Vaginului >> , la ultima reprezentaţie oferită de Asociaţia Kult-Art: << Genial! Înveți să-ți prețuiești feminitatea >> , << Am plâns, am râs, am plecat de aici plini de emoție >> , << Impresionant! Iubesc să fiu femeie! >> , << O interpretare de excepție și o piesă pe măsură. Mi-a creat o stare unică >> ”, se mai arată în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de