Acasă Actualitate Fosta conducere a CJ Suceava a dat aeroportului Suceava o autospecială de...

Fosta conducere a CJ Suceava a dat aeroportului Suceava o autospecială de stins incendii ce nu este agreată de Autoritatea Aeronautică


Intră acum și în grupul de

Autospeciala pentru stingerea incendiilor cumpărată în luna aprile 2012 de fosta conducere a CJ Suceava pentru a interveni pe Aeroportul Suceava nu îndeplineşte condiţiile prevăzute de Autoritatea Aeronautică Civilă Română şi va fi scoasă din patrimoniul aeroportului sucevean.

În aprilie 2012, CJ Suceava adopta o hotărâre prin care da în administrate Aeroportului Suceava o autospecială de stins incendii fabricată în 1986.



Ulterior, în 25 iulie, Aeroportul Suceava a informat CJ Suceava că autospeciala respectivă nu îndeplineşte cerinţele cerute de Autoritatea Aeronautică Civilă Română pentru autorizarea la categoria 5 de luptă contra incendiilor, categorie în care este încadrat aeroportul sucevean.

În aceste condiţii, preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a iniţiat un proiect de hotărâre prin care se revocă dreptul de administrate a acestei autospeciale Aeroportului Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version