Lungu: „E deranj mare la circulatia rutiera din Suceava. Fac apel la suceveni sa dea dovada de intelegere”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul Primariei Suceava

Ion Lungu, primarul municipiului resedinta de judet

TEXT LIVE:

“Ramane valabil ca populatia sa achite minim 20 de miliarde de lei. Daca nu se vor incasa acesti bani, nu garatam continuitatea furnizarii apei calde in oras.

Primaria face eforturi mari sa achite facturile la Termica. Am platit cam 5,7 milioane de euro pana acum. Fac un apel de suflet la cetateni sa plateasca.

E deranj mare la circulatia rutiera din Suceava. Sunt lucrari foarte importante ce se executa acum si foarte sensibile, care doar pe caldura si ziua se pot face. Fac apel la suceveni sa dea dovada de intelegere. Sunt forte multe masini in oras, dar cei care nu au nevoie neaparat de masina se pot deplasa si cu autobuzele.

Am avut o intalnire cu directorii de scoli. Nu sunt probleme in afara de mobilier. Facem o centralizare si vom rectifica o suma de bani pentru acest capitol.

Avem o problema delicata privind amenajarea adapostului pentru cainii comunitari. Ne-am impotmolit din nou la licitatie. Vom relua licitatia in scurt timp.

Am discutat cu Nechifor pentru o finantare pentru Rapid Suceava. Salutam initiativa presedintelui CJ. E bine venit suportul sau. Sper sa gasim solutii de finantare.”


Intră acum și în grupul de