Beat si fara permis, a sustras o autoutilitara de 3,5 tone de la ferma in care lucra


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani din oraşul sucevean Cajvana a sesizat miercuri dimineaţă poliţa despre faptul că un bărbat de 30 ani, din comuna Bălăceana i-a sustras un autovehicul tip autoutilitară din curtea fermei sale agricole din satul Bălăceana.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în urma cercetărilor întreprinse de polițiști s-a stabilit că partea vătămată deţine o fermă agricolă, situată în comuna Bălăceana. „Din curtea acestei ferme, se reclamă sustragerea unei autoutilitare de 3,5 tone, parcată cu cheile în contact. Din audierea persoanei vătămate rezultă că acest autovehicul a fost sustras de către B.Vasile, în dimineaţa acestei zile, acesta fiind văzut urcându-se la volan şi plecând, fără a primi permisiunea în acest sens. Cel în cauză lucrează ca muncitor sezonier în cadrul fermei, fiind găzduit şi locuind în anexă de mai mult timp”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

Conducătorul auto, precizează sursa citată, a fost depistat la ora 12.20, de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Gura Humorului pe D.J. 178 A, în comuna Pârteştii de Jos, fiind preluat în vederea cercetărilor. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie de 1,22 mg/l în aer expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Autovehiculul sustras nu a suferit avarii şi urmează să fie predat proprietarului.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g / l alcool pur în sânge”, mai informează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de