Sedinta de analiza la CJ Suceava privind stadiul lucrarilor derulate la Spitalul Municipal Falticeni


Intră acum și în grupul de

La începutul săptămânii viitoare, Consiliul Judeţean Suceava va găzdui o şedinţă de analiză privind stadiul lucrărilor la obiectivul de investiţii „Spital cu dispensar policlinic, municipiul Fălticeni, judeţul Suceava”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria municipiului Fălticeni.

Potrivit sursei citate, joi, a avut loc un nou comandament al factorilor implicaţi în derularea investiţiei la noul Spital Municipal din Fălticeni.

“În cadrul întâlnirii dintre autorităţile locale, reprezentate de viceprimarul Gheorghe Aldea, managerul spitalului – Mircea Lupu şi reprezentanţii firmelor care derulează contractul de lucrări, au fost discutate aspecte care ţin de asigurarea circuitelor medicale, respectiv de redimensionarea şi amplasarea unor secţii medicale în cadrul construcţiei.

Toate aceste aspecte, care ţin de adaptarea proiectului la cerinţele actuale de acreditare a unităţilor medicale din România, au fost prezentate şi oficialilor din Ministerul Sănătăţii ulterior vizitei pe care subsecretarul de stat Raed Arafat a efectuat-o pe şantierul Spitalului Municipal Fălticeni la începutul lunii august”, se precizează în comunicatul transmis de Primăria municipiului Suceava.

Sursa citată mai menţionează că până la această dată, au fost cheltuite aproximativ 50% din fondurile alocate de ministerul Sănătăţii pentru anul 2012, existând premize pentru cheltuirea întregii sume alocate, de 10 milioane de lei, până la sfârşitul anului 2012.


Intră acum și în grupul de