Camioane lasate fara combustibil pe cand se aflau in curtea unei societati pazita cu paznici si supraveghere video


Intră acum și în grupul de

Combustibilul aflat în rezervorul a trei tiruri parcate în curtea unei societăţi comerciale de pe raza localităţii Dărmăneşti, judeţul Suceava, a dispărut ca prin farmec pe parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Organele de poliţie au fost chemate pentru elucidarea misterului sâmbătă dimineaţă aproape de orele 09:00 când o angajată a unităţii economice, venită la muncă a observat că cineva a umblat la rezervoarele maşinilor.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, cu ocazia deplasării la faţa locului, organele de ordine au constatat că în parcarea societății se află parcate un număr de 4 autocamioane, aparținând la două societății ce au sediul în aceeași clădire iar pe timpul nopţii anterioare, persoane necunoscute au sustras din trei autocamioane aproximativ 800 litri motorină, valoarea prejudiciului fiind de aproape 50 de milioane de lei vechi.

Poliţiştii au început cercetările şi este doar o chestiune de timp până la identificarea şi prinderea autorilor un ajutor în acest sens urmând a-l primi şi după vizionarea imaginilor video deoarece societatea este prevăzută cu pază proprie, iar perimetrul parcării este monitorizat cu sistem de supraveghere video.


Intră acum și în grupul de