Acasă Actualitate In coma la spital, dupa ce a fost batut de prietenul tinerei...

In coma la spital, dupa ce a fost batut de prietenul tinerei pe care a acostat-o, in timp ce era la restaurant cu sotia


Intră acum și în grupul de

Pentru că i-au fugit ochii după altă femeie pe când se afla la restaurant cu soţia sa, un bărbat de 38 de ani din oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava, a ajuns de pe terasa localului direct pe patul de spital.

Inspectorul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava ne-a declarat că incidentul a avut loc în jurul orelor 05:20 când bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a acostat o persoană de sex feminin ce era însoţită de prietenul ei în vârstă de 30 de ani, ambii din aceeaşi localitate.



Deranjat de gestul bărbatului, tânărul a ripostat lovindu-l cu pumnii şi genunchiul iar victima, în urma loviturilor primite şi-a pierdut echilibrul şi a căzut peste balustrada amplasată în faţa restaurantului, de la o înălţime de aproape 2 metri, lovindu-se în cădere de betonul parcării amenajate în acea zonă.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Secţia de Urgenţă a Spitalul Gura Humorului, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale, după care a fost transferat în comă la Spitalul Judeţean Suceava unde a intrat direct în sala de operaţii.

Din cauza stării grave a victimei, organele de poliţie au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura reținerii şi introducerii tânărului în arestul IPJ Suceava pentru o durată de 24 ore, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor calificat, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version