O familie intreaga a ajuns pe mana medicilor, in urma unui grav accident de circulatie petrecut marti dimineata, in localitatea Plutonita


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie care a trimis o intreaga familie pe mana medicilor a avut loc, marţi dimineaţă, în jurul orelor 10:00, pe DJ 177A, în interiorul localității Plutonița, oraş Frasin, judeţul Suceava.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, vinovat de producerea incidentului rutier este un localnic de 68 de ani, care se deplasa împreună cu familia sa cu ajutorul unei autoutilitare, dar nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autocamionul care circula în fața sa intrând în coliziune cu acesta.

Nu mai puţin de cinci persoane, ocupanţi ai autoutilitarei, au suferit diferite răni, printre care şi doi copii de 9 şi respectiv 3 ani, fiecare necesitând între 7 şi 12 zile de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de