Incident tragic si peste 300 de elevi absenti la ultima proba scrisa a BAC-ului de toamna, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Un incident nefericit a avut loc în judeţul Suceava, în ziua ultimei probe a BAC-ului de toamnă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, prof. Laura Hacman, un profesor detaşat supraveghetor la Liceul Teoretic “Ion Luca” din Vatra Dornei, a murit în dimineaţa zilei de vineri, după ce i s-a făcut rău înainte de începerea probei la alegere a profilului. “Cei din comisia liceului dornean au spus că moartea profesorului a fost una subită, decesul fiind constatat de medicii de la ambulanţa care s-a deplasat la faţa locului”, a declarat Hacman.

Ea a mai precizat că din cei 1.428 de elevi înscrişi să susţină ultima probă scrisă a BAC-ului de toamnă, cea la alegere a profilului şi specializării, doar 1.101 au fost prezenţi, 327 dintre aceştia absentând.

“Nu au existat tentative de fraudare în timpul acestui examen scris”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Rezultatele celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului 2012, vor fi afişate, duminică, 2 septembrie, până la ora 16:00, iar în intervalul orar 16:00-20:00, vor putea fi depuse contestaţiile, ce urmează a fi soluţionate în zilele de 3-4 septembrie.

În data de 5 septembrie 2012, vor fi afişate rezultatele finale ale examenului de bacalaureat.


Intră acum și în grupul de