Acasă Actualitate Grav accident de circulatie in Franta cu un autocar inchiriat de o...

Grav accident de circulatie in Franta cu un autocar inchiriat de o firma din Suceava. Zeci de persoane au fost spitalizate


Intră acum și în grupul de

Un copil de 3 ani a murit si un altul se afla in stare foarte gravă, internat intr-un spital din Franta ca urmare a unui accident cumplit petrecut duminică, in Franta, in apropierea localitatii VIDAUBAN.

Conform datelor oficiale, un autocar ce transporta 50 de persoane, in majoritate copii, a fost implicat intr-un accident foarte grav, în timp ce se deplasa pe Autostrada A8, in dreptul localitatii VIDAUBAN.



Autocarul apartine firmei Rosu Tours SRL din Bistrita insă fusese inchiriat firmei sucevene Voyager si transporta persoane dinspre Madrid spre România.

Centrul Operational National din Paris a transmis autorităților românești faptul că un copil a fost gasit decedat, un altul a fost transportat la un spital, aflându-se în stare gravă iar alte 2 persoane au fost internate de urgență în spital, fiind transportate cu elicopterul.

Accidentul a avut loc in jurul orelor 09:30, iar din primele date reiesea ca 20 de persoane fuseseră ranite destul de grav iar alte 20 ranite mai ușor, cauza accidentului fiind, din primele cercetări, explozia unui cauciuc, care a determinat rasturnarea autocarului pe celălalt sens de mers, circulatia pe A8 fiind intrerupta total.

La fata locului a fost realizat si un spital de campanie pentru a acorda primul ajutor victimelor si in zona au fost trimise zeci de ambulante si cateva elicoptere.

Va punem la dispozitie si lista cu persoanele care se aflau in autocarul ce venea in tară, pe care firma ce a organizat cursa a oferit-o autorităților.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version