Shopping City Suceava si-a rasplatit clientii cu doua excursii de vis. Vezi aici cine pleaca la Viena si la Milano (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Campania „Pauză de Shopping” la Shopping City Suceava şi-a desemnat câştigătorii marelui premiu: două excursii de tip city break în două destinaţii de shopping, Milano şi Viena, oferite împreună cu agenţia Oxentia Tourism.

Potrivit reprezentanţilor complexului comercial, CORNELIA CHIRA, în vârstă de 27 ani, din Rădăuţi a câştigat o excursie pentru două persoane în Milano, iar STELUŢA SLEVOACĂ, în vârstă de 59 ani, din Botoşani, o excursie în Viena. Ambele au avut bonuri de cumpărături din hypermarket-ul CARREFOUR în valoare de 167, 87 lei si respectiv 306,32 lei.

„Sunt un client fidel al hipermarket-ului Shopping City Suceava şi am participat la această tombolă cu două taloane. Sunt pensionară, iar de 15 ani nu am mai fost plecată din ţară, întrucât nu mi-am mai permis. În tinereţe, după anii ’90, am vizitat Polonia, Bulgaria, Turcia, Ungaria. În excursia de la Milano, voi pleca cu soţul meu, cel care mi-a fost alături timp de 36 de ani. Nu este pentru prima oară când câştig un premiu în acest hipermarket. Norocul şi-l face omul şi cu mâna lui. Dacă nu aş fi completat taloanele de cumpărături, astăzi nu aş mai fi câştigat această excursie. Mulţumesc organizatorilor Shopping City Suceava şi Agenţiei Oxentia Tourism”, a declarat Steluţa Slevoacă.

„Niciodată nu m-am gândit că voi putea câştiga această excursie. Am mai câştigat premii la concursurile organizate de Carrefour. Voi merge la Milano cu viitorul meu soţ, întrucât în data de 22 septembrie 2012 mă voi căsători. Aşadar, Shopping City Suceava mi-a făcut cadou o lună de miere frumoasă”, a spus Cornelia Chira.

Organizatorii au precizat faptul că în perioada 2 – 26 august 2012, cumpărăturile din Shopping City Suceava au fost recompensate cu peste 1.500 de premii instant. Zilnic, pe toată perioada campaniei, clienţii care au facut cumpărături de minim 100 lei şi s-au prezentat la Info Point, acolo unde au primit vouchere de cumpărături, tricouri Champion, bureţi de încălţăminte Deichmann, cosmetice şi bijuterii Avon.

“Agenţia de turism Oxentia Tourism este nouă pe piaţa turismului din Suceava, dar datorită parteneriatelor pe care le deţine cu cei mai mari tour-operatori din ţară oferă cele mai bune destinaţii de vacanţă la tarife favorabile”, au mai arătat reprezentanţii shopping mall-ului sucevean.


Intră acum și în grupul de