Batrana de 70 de ani din Suceava, talharita de o minora din comuna Dragoiesti


Intră acum și în grupul de

O bătrână din municipiul reşedinţă de judeţ a fost tâlhărită pe parcursul zilei de marţi de o minoră de 14 ani din localitatea Drăgoieşti, judeţul Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, femeia, în vârstă de 70 de ani, se întorcea de la piaţă, iar pe Aleea Nucului a fost abordată în faţa blocului în care locuieşte de o tânără necunoscută care i-a cerut să o ajute cu nişte bani. Un moment de neatenţie a fost suficient pentru bătrână să se trezească fără lanţul de aur de la gât, în valoare de circa 10 milioane de lei vechi, pe care fata i l-a smuls dispărând în fugă printre blocuri.

Cercetările demarate de organele de poliţie chemate de victimă în ajutor au dus repede la identificarea autoarei furtului, fiind vorba despre o fată din comuna Drăgoieşti, care marţi dimineaţă a venit în municipiul Suceava unde a cerşit în zona centrală a oraşului.

“În jurul orei 15:30, în timp ce se afla în zona Casei de Cultură, a văzut-o pe femeie pe care a urmărit-o până pe Aleea Nucului, unde a acostat-o şi i-a cerut bani. Profitând de faptul că bătrâna avea sacoşe în ambele mâini i-a smuls lănţişorul cu medalion de la gât şi a alergat înspre strada Ciprian Porumbescu. Imediat după comiterea faptei s-a deplasat la domiciliu cu mijloace de transport în comun, unde a ascuns bunul sustras în vegetația din spatele casei”, ne-au mai comunicat sursele citate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie”, cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Intră acum și în grupul de