A vrut sa-si impuna punctul de vedere cu ajutorul cutitului dar tot el e cel care a ajuns in stare grava la spital


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Drăgoieşti, care a vrut să-şi impună punctul de vedere în faţa unui consătean cu ajutorul cuţitului s-a transformat din agresor în victimă ajungâng în stare gravă pe patul de spital în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Incidentul a ajuns la urechile poliţiştilor aproape de miezul nopţii când lucrătorii Postului de Poliție Drăgoiești, judeţul Suceava au fost sesizaţi prin 112 că la o locuință particulară de pe raza comunei a avut loc un scandal, solicitându-se intervenția poliției.

„În urma deplasării la fața locului, polițiștii l-au identificat pe soțul reclamantei un bărbat de 35 de ani, ce era însoțit de mai mulţi vecini. Din declarațiile acestora a reieşit faptul că tânărul de 29 de ani, fiind în stare avansată de ebrietate, a intrat în curtea gospodarilor, iar în urma unor discuții neprincipiale, agresorul s-a dus la domiciliul său şi s-a înarmat cu un cuțit, cu intenția de a reveni pentru a provoca scandal” ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

La întoarcere tânărul era aşteptat şi în timpul escaladării gardului, cuţitarul s-a dezechilibrat şi a căzut în curtea bărbatului unde a fost lovit de către proprietar cu o bâtă și dezarmat de cuțit. În urma incidentului tânărul a fost dus de către vecini la domiciliul său, după care proprietara gospodăriei unde a avut loc incidentul a sesizat poliția fiindu-i frică ca rudele celui lovit să nu provoace din nou scandal.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, iar de aici a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de