Femeie prinsa la furat in casa unei batrane de 81 de ani, din comuna Baia


Intră acum și în grupul de

O tânără din comuna suceveană Bălăceana a fost prinsă la furat în casa unei bătrâne chiar de nora victimei.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 07:00, în comuna Baia, când nora unei bătrâne de 81 de ani, a venit în vizită la soacra ei, iar în curtea locuinţei a dat peste o femeie venită la furat.

Cercetările efectuate de organele de poliţie au stabilit că hoaţa, o tânără de 24 de ani din comuna Bălăceana, judeţul Suceava, a pătruns fără drept în curtea bătrânei după care, pe uşa lăsată deschisă, a intrat în casa în acesteia şi s-a apucat de cotrobăit prin dulapurile din dormitorul victimei, căutând să sustragă bani sau bunuri .

Cercetările sunt continuate acum de politisti sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă la infracţiunea de furt calificat.

Tot pe parcursul zilei de luni, o altă locuinţă a fost vizitată de hoţi în localitatea Salcea. Aici proprietarii casei au amenajat într-o cameră ce dă spre DN 29 un magazin alimentar pe care gospodina l-a deschis la orele 07:00. “Din magazin, pe o ușa situată în interior se face accesul în restul locuinței care prezintă în curtea interioară o altă ușă de acces, ce a fost lăsată deschisă și pe unde se reclamă că au intrat autorii furtului în perioada cât femeia a lipsit de la magazin, deplasându-se în grădină”, ne-au comunicat sursele citate.

Din casă hoţii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au sustras din sertarul unei comode suma de 100 de euro și 600 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de