Scandal aplanat de mascati, in localitatea Mironu, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un scandal de proporţii ce a izbucnit, joi seară, în localitatea Mironu, judeţul Suceava, a fost aplanat doar de intervenţia mascaţilor de la SIR.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul a pornit în jurul orelor 20:30, după ce patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 35 de ani, puşi pe ceartă, s-au deplasat la locuinţa unui consătean de 51 de ani.

Aici, pe fondul unor conflicte mai vechi, au început tărăboiul, au intrat în curtea acestuia fără drept şi au început să arunce cu pietre şi diferite obiecte contondente asupra casei acestuia distrugând geamurile de la mai multe ferestre.

“La faţa locului, a fost solicitată intervenția unei grupe a Serviciului de Intervenţie Rapidă Suceava şi a poliţiştilor din cadrul Poliției oraș Gura Humorului, care au aplanat conflictul, însă din cauza întunericului agresorii s-au retras în pădurea din spatele cătunului”, ne-au mai comunicat sursele citate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor ultraj contra bunelor moravuri, violare de domiciliu și distrugere, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Secţiei 10 Poliţie Rurală Păltinoasa, pentru prinderea autorilor, urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de