Acasă Actualitate Cele mai multe vehicule exceptate de la inmatriculare identificate in judetul Suceava...

Cele mai multe vehicule exceptate de la inmatriculare identificate in judetul Suceava sunt scutere, ATV-uri si moped-uri


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a întocmit un inventar al vehiculelor care nu se supun înmatriculării şi care sunt înregistrate la consiliile locale din judeţ, pentru a exista o evidenţă clară a autovehiculelor de acest gen. La iniţiativa prefectului Florin Sinescu, s-a întocmit o centralizare a acestor date, fiecare unitate administrativ teritorială din judeţul Suceava transmiţând situaţia vehiculelor înregistrate.

Astfel, potrivit inventarului, în judeţ există un număr de 19.174 vehicule înregistrate la primării, din care 6.011 sunt tractoare sau utilaje agricole, 391 sunt utilaje de construcţii sau salubrizare, 12.469 mopede, ATV-uri şi scutere şi 338 tractoare şi utilaje forestiere.



Conform legislaţiei, înregistrarea vehiculelor de acest gen se face de consiliile locale unde îşi au domiciliul, reşedinţa ori sediul proprietarii şi tot autorităţile locale stabilesc procedura de înregistrare şi de radiere a acestora.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version