ARCADIA este prezenta de acum si in judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Locuitorii judeţului Suceava care doreau să beneficieze de servicii medicale la standarde înalte efectuate cu cea mai performantă aparatură de specialitate şi se duceau la Iaşi sau în alte judeţe ale ţării pentru a găsi policlinicile ARCADIA, au de acum toate astea în municipiul reşedinţă de judeţ.

Cea mai nouă policlinică ARCADIA a fost deschisă în Suceava, în cartierul Zamca, purtând denumirea de “Centrul Medical Bucovina”. Printre invitaţii prezenţi la inaugurarea acesteia s-au numărat cadre medicale sucevene de renume, primarul Sucevei Ion Lungu şi prefectul judeţului, Florin Sinescu.

ARCADIA Centrul Medical Bucovina (CMB) este, după cum spun chiar cei care au pus umărul la realizarea lui, “un centru medical născut dintr-un amestec de ambiţie, cunoaştere, trudă, pasiune şi o atenţie deosebită pentru detaliu şi calitate”. Noua policlinică a venit ca o necesitate pentru că un sistem de sănătate performant este acela în care şi componenta publică şi componenta privată oferă servicii medicale de înaltă calitate.

Beneficiind de computer tomograf, ecograf şi aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică, echipamente de ultimă generaţie, ARCADIA CMB este cel mai performant centru de radiologie şi imagistică din judeţul Suceava, contribuind astfel în mod direct la îmbunătăţirea ofertei de servicii medicale din municipiul reşedinţă de judeţ dar şi din regiune, la ameliorarea standardului de viaţă şi de sănătate al populaţiei prin accesul la posibilităţi avansate de investigaţii şi diagnostic.


Intră acum și în grupul de