Si-a injunghiat fratele pentru ca l-a dojenit cu privire la comportamentul sau


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 56 de ani din localitatea Ostra, judeţul Suceava, a ajuns în arestul IPJ după ce vineri după-amiază şi-a înjunghiat fratele de 40 de ani, care a avut curajul să-l certe cu privire la comportamentul său.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut după ce cuţitarul, a venit pus pe ceartă la locuinţa părinţilor săi, ce stau în aceeaşi comună, pentru a-şi căuta soţia aflată în vizită la socri. Când a dat cu ochii de ea scandalul a fost gata femeia fiind şi lovită de câteva ori de soţul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, după care acesta s-a deplasat spre curtea locuinței cu intenția de a pleca acasă.

Deranjată de comportamentul fratelui său, victima a ieșit după el, pentru a-i reproșa acest lucru iar în curtea locuinței părinților, în apropierea porții de acces, a avut loc o altercație şi între cei doi frați, ocazie cu care cel mai tânăr dintre ei a primit nu mai puţin de patru lovituri de cuţit.

Nepăsător, după ce a lovit ca o bestie, atacatorul şi-a continuat liniştit drumul către domiciliu. M.Gheorghe l-a înjunghiat cu un cuțit pe fratele său, părăsind curtea și îndreptându-se spre domiciliul său. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean ”Sfântul Ioan cel Nou” din municipiul Suceava, unde a fost supus de urgenţă intervenţiilor chirurgicale.

Deoarece leziunile suferite au fost de natură de a pune viața victimei în primejdie, cauza a fost preluată de Parchetul Tribunalului Suceava, fiind dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale față de atacator sub aspectul comiterii tentativei la infracțiunea de omor calificat și reținerea acestuia pentru o durată de 24 ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de