Doua accidente grave de circulatie pe raza judetului Suceava in care masinile s-au rasturnat


Intră acum și în grupul de

Două accidente grave de circulaţie, în urma cărora maşinile s-au răsturnat, au fost provocate pe raza judeţului Suceava de conducători auto de 18 ani după ce acestia au apăsat prea mult pedala de acceleraţie.

Din fericire în ambele cazuri nu s-au înregistrat pierderi de vieţi omeneşti dar unul dintre şoferi a ajuns în stare gravă la spital iar alte trei persoane au suferit diferite leziuni.

Din datele oferite de IPJ Suceava rezultă că unul dintre accidente s-a petrecut pe DN 2 în afara municipiului reşedinţă de judeţ când un tânăr din comuna Dărmăneşti, în timp ce conducea autoturismul, pe fondul vitezei, a pierdut controlul volanului, părăsind suprafaţa carosabilă, a acroşat un copac, după care s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto şi uşoară a unui bărbat de 72 de ani, din aceeaşi localitate ca şi şoferul, pasager în autovehicul.

Cel de-al doilea incident s-a înregistrat pe parcursul nopţii, în jurul orelor 01:50, pe raza comunei Bălcăuți. Aici un tânăr din localitate, în timp ce conducea autoturismul, a pătruns de pe DC 35 pe un drum sătesc acoperit cu pietriș, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a pierdut controlul asupra maşinii intrând în coliziune frontală cu un cap de pod de pe partea stângă în direcția de mers.

În urma impactului autoturismul s-a răsturnat și a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri, de 16 ani fiecare, ambii consăteni cu şoferul autovehiculului.

“În ambele cazuri, conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative și s-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie” ne-au mai transmis sursele citate.


Intră acum și în grupul de