Prefectul Florin Sinescu, la inceput de an scolar: „Indiferent de ce veti dori sa faceti in viata, aveti nevoie de o educatie temeinica” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Colegiul Naţional “Petru Rareş” din municipiul reşedinţă de judeţ a demarat, luni dimineaţă, festivitatea de deschidere a noului an şcolar 2012 – 2013 în prezenţa oficialităţilor sucevene, fiind vorba despre prefectul judeţului, Florin Sinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, vicepreşedintele executivului judeţean Alexandru Băişanu, şi inspectorul şcolar general Gheorghe Lazăr.

Toţi invitaţii au ţinut să le ureze mult succes elevilor în noul an şcolar şi rezultate mult mai bune decât cele obţinute până acum, iar cadrelor didactice putere de muncă.

“Fiecare dintre voi, dragi elevi, aveţi ceva bun de oferit ceva la care excelaţi, şi aveţi responsabilitatea şi datoria faţă de voi înşivă de a descoperi acel lucru, iar şcoala, educaţia vă oferă această posibilitate. Indiferent de ce veţi dori să faceţi în viaţă, aveţi nevoie de o educaţie temeinică. Profitaţi de aceşti ani frumoşi ai vieţii voastre, dar nu uitaţi de învăţătură. Mai cred că toate aceste lucruri sunt posibile printr-un parteneriat real între şcoală, societate şi administraţia locală. Instituţia prefectului judeţului Suceava a fost şi este implicată permanent în desfăşurarea în cele mai bune condiţii a învăţământului la nivelul judeţului şi vă asigur şi de sprijinul viitor pentru că educaţia este motorul care stă la dezvoltarea unei societăţi”, le-a transmis prefectul Florin Sinescu, elevilor.

“Astăzi, este o zi frumoasă pentru fiecare dintre voi şi o zi uşoară în care nu trebuie să vă gândiţi la lucrări şi la note, dar vă rog ca începând de mâine să depuneţi toate eforturile pentru a obţine rezultate cât mai bune în acest an şcolar, foarte important pentru fiecare dintre voi. Sunteţi elevii unuia dintre colegiile naţionale cele mai importante din judeţ, a cărui conducere a luptat mereu alături de cadrele didactice să ofere condiţii cât mai bune de educaţie şi de obţinere a rezultatelor deosebite”, a fost mesajul transmis elevilor de şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor.

După Colegiul Naţional “Petru Rareş”, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi-a continuat turul de forţă pe la unităţile de învăţământ din judeţ, acceptând invitaţia de a participa la festivităţile de deschidere a noului an şcolar de la Colegiul Naţional de Informatică “Spirau Haret” Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII din Mihoveni, Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” din municipiul reşedinţă de judeţ şi Şcoala cu clasele I-VIII din Berchişeşti.


Intră acum și în grupul de