Elevii Scolii Generale Nr. 1 din Suceava au pasit cu dreptul in noul an scolar. Vezi aici ce mesaje le-au transmis politicienii suceveni


Intră acum și în grupul de

La festivitatea de deschidere organizată de Scoala Generală Nr. 1 din municipiul reşedinţă de judeţ au luat parte şi câţiva politicieni suceveni, acestora alăturându-li-se şi viceprimarul Sucevei, Gavril Vîrvara.

Preşedintele executiv al PSD Suceava, consilierul local Ovidiu Donţu, care este şi membru al Consiliului de Administraţie la Şcoala Generală Nr.1 din Suceava le-a urat elevilor şi profesorilor succes în noul an şcolar. “Învăţând de la profesorii voştri, veţi înţelege care sunt valorile societăţii în care trăim şi veţi putea să returnaţi acestei ţări ceea ce a cumulat cu a face din România o ţară în care să se poată trăi din ce în ce mai bine. Admir jertfa profesorilor în această perioadă cu greutăţi şi îi îndemn să aibă câtă răbdare este nevoie cu aceste caractere încă neformate, care astăzi încep şcoala. Succes!”, a spus Donţu.

Mult succes, putere de muncă şi multă sănătate, le-a urat elevilor şi preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Suceava, consilierul judeţean Carmen Agoutin, la acest debut de an şcolar. „Indiferent de vreme şi de vremi, mai mult acum ca niciodată, când vremurile sunt tulburi, şcoala trebuie să îşi îndeplinească misiunea de a forma tineri capabili să se integreze în societate, care pot să facă lumea în care trăim mai frumoasă. Vă urez în numele preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, multă sănătate, putere de muncă şi mult succes!”, a spus Carmen Agoutin.

La rândul său, viceprimarul Sucevei, Gavril Vîrvara, a ţinut să transmită: „În numele Primăriei municipiului Suceava, vă rog să primiţi felicitări cu ocazia începerii noului an şcolar, dorindu-vă să aveţi parte de reuşite pe parcursul derulării activităţii şcolare (…) Profesia de dascăl este o artă, una dintre cele mai fascinante şi mai profunde meserii. Trebuie făcută cu dăruire, dragoste, pasiune”.

Nu în ultimul rând, deputatul PDL de Suceava, prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu, a transmis elevilor şi profesorilor “un bun început” de an şcolar. “La început de an şcolar, este soare în inimile fiecăruia dintre noi. Ne bucurăm că în această şcoală de tradiţie a Sucevei, cu atâtea performanţe, spiritul viu al şcolii dăinuie şi acum, în prima zi de şcoală. Ne bucurăm cu toţii că sunteţi atât de veseli, ne bucurăm cu toţii că aveţi atâtea lucruri să vă comunicaţi. Succes şi numai note mari tuturor!”, a spus Sanda-Maria Ardeleanu.


Intră acum și în grupul de