Acasă Actualitate L-a batut pe administratorul unui bar pentru ca fiul acestuia i-a cerut...

L-a batut pe administratorul unui bar pentru ca fiul acestuia i-a cerut sa plateasca ce a consumat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ s-a ales cu dosar penal după ce l-a bătut pe administratorului unui bar, deoarece fiul acestuia i-a solicitat să achite ceea ce consumase.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul a pornit încă de pe parcursul dimineţii zilei de duminică. În jurul orelor 09:00, agresorul se afla în bar unde consuma băuturi alcoolice, iar “la un moment dat, a intrat într-un conflict verbal cu barmanul de serviciu, pe motiv că a refuzat să plătească consumația. În acel moment, a intervenit fiul administratorului, care l-a scos afară și i-a pus în vedere să nu mai intre în bar”.



Iniţial, omul a plecat, dar supărat pe gestul băiatului, în jurul orelor 11:30, agresorul a revenit la bar pentru a cere explicații, moment în care a luat o scrumieră de pe o masă pe care a aruncat-o spre administratorul localului, sosit între timp la bar, amenințându-l cu acte de violenţă.

Victima, în vârstă de 66 de ani, s-a refugiat în curtea locuinței din spatele barului, dar a fost urmărit de atacator care l-a lovit cu pumnii peste față. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere, violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și amenințare”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version