Glume de prost gust facute de tineri inconstienti in toiul noptii


Intră acum și în grupul de

Glume de prost gust, făcute de tineri inconştienţi, în toiul nopţii, pe scările de bloc din municipiul reşedinţă de judeţ, au pus pe jar în ultima perioadă zeci de suceveni.

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul ISU Suceava, plt.maj. Dan Moroşanu, este vorba despre fumigene de tot felul aruncate pe casa scării sau pur şi simplu mini-focuri făcute din materiale combustibile peste care se aruncă vegetaţie verde pentru producerea fumului.

La fel s-a întâmplat şi pe parcursul nopţii de duminică spre luni când, în jurul orelor 00:20, pompierii Detaşamentului Suceava au fost chemaţi să intervină după ce scara unui bloc de locuinţe de pe strada Zamcei din municipiu a fost înecată într-un fum gros.

La sosirea pompierilor, ardea înăbuşit o grămadă de ace de brad şi resturi de hârtie, cu mari degajări de fum, pompierii reuşind să lichideze incendiul în câteva secunde, iar apoi au trecut la evacuarea fumului ce invadase apartamentele locatarilor.

„Facem un apel către cetăţeni pentru ca aceştia să apeleze de urgenţă numărul 112, în cazul în care observă persoane suspecte că ar provoca incendii, acesta fiind al patrulea caz de incendiu provocat intenţionat în interiorul blocurilor în ultima lună, trei dintre ele fiind înregistrate în cartierul Zamca şi unul în cartierul Burdujeni”, a mai adăugat Dan Moroşanu.


Intră acum și în grupul de