Sanda-Maria Ardeleanu a asistat la festivitatile de deschidere a noului an scolar, din patru scoli din municipiu. Vezi aici ce ganduri le-a transmis deputatul elevilor suceveni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu, a fost prezentă luni, cu prilejul deschiderii noului an şcolar 2012-2013, la patru şcoli din municipiul reşedinţă de judeţ.

Ea a luat parte la festivităţile de deschidere de la Școala Generală cu clasele I-VIII Nr.1, Școala Creștină Filadelfia, Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” şi Școala cu clasele I-VIII Nr.7 Iţcani.

„Începerea unui nou an școlar constituie, fără doar și poate, unul dintre cele mai emoționante evenimente pentru întreaga suflare românească. În această zi binecuvântată uităm, pentru câteva ore, de tot ce e trist sau urât în viețile noastre. Spectacolul străzii, cu copii frumoși ce de-abia se văd după buchetele imense de flori, ne înviorează pe toți, tineri sau vârstnici.

Iar școala, mută și rece în timpul caniculelor verii, se încinge dintr-o dată, la temperatura incandescentă a inimilor slujitorilor ei, ce își așteaptă în prag discipolii.

Începem un nou an școlar și nu aș vrea să-mi amintesc acum de nimic din ceea ce înseamnă incertitudinile și suferințele noastre legate de educația copiilor. În prima zi de școală e întotdeauna soare. Vă doresc, dragi copii și stimați colegi, un bun început și anul acesta. Să fiţi sănătoşi și încrezători în puterea educației prin şcoală! Să iubiţi şcoala și să-i venerați slujitorii! Școala rămâne cel mai frumos eveniment în vieţile noastre și trebuie s-o facem să devină catedrala spiritelor vii.

Ca în fiecare an am ținut să mă întâlnesc cu colegi, elevi și părinți în unitățile de învățământ preuniversitar din minicipiul Suceava pentru a le ura succes și pentru a prelua probleme cu care se confruntă școlile astăzi”, arată Sanda-Maria Ardeleanu pe blogul personal.


Intră acum și în grupul de