Week-end plin de amenzi, date de politistii suceveni pe drumurile din judet


Intră acum și în grupul de

Weekend-ul de care ne-am despărţit a fost unul plin de amenzi date de organele de poliţie în cadrul unor ample acţiuni de control derulate pe principalele artere rutiere din judeţul Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, Serviciul Rutier și structurile de profil din cadrul polițiilor municipale şi orăşenești au organizat şi desfăşurat acţiuni pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care se urcă la volanul autovehiculelor după ce au consumat băuturi alcoolice. Premergător acţiunii pe linie de alcool, subunităţile dotate cu aparate radar de supraveghere a traficului au acţionat pe linie de viteză pentru prevenirea accidentelor.

Rezultatele vorbesc de la sine, fiind constatate 12 infracţiuni, din care cinci pentru alcool, iar şapte pentru alte abateri. În plus, 15 şoferi au rămas fără permisele de conducere, iar altor 13 le-au fost suspendate certificatele de înmatriculare ale maşinilor.

În ceea ce priveşte amenzile, au fost acordate 430 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 810 milioane de lei vechi.


Intră acum și în grupul de