Captura impresionanta de tigari, facuta sambata de politistii de frontiera suceveni


Intră acum și în grupul de

Mii de pachete de ţigări abandonate au fost descoperite pe parcursul zilei de sâmbătă de poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina.

Potrivit Biroului de presă din cadrul STPF Suceava, ţigaretele au fost găsite în timpul executării unei misiuni de supraveghere şi control a frontierei de stat, când poliţiştii de frontieră au observat pe direcţia localităţii Straja, 15 colete ce conţineau ţigări provenind din Ucraina şi Republica Moldova.

„Imediat, au fost anunţate autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentului, iar în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de peste 7.000 de pachete cu ţigări în valoare de peste 69.000 lei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanelor implicate în traficul cu produse din tutun şi a documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.


Intră acum și în grupul de