Bataie intre neamuri cu pari si cutite la Vicovu de Sus, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

O bătaie în toată regula între rude, cu pari şi cuţite, a avut loc pe parcursul după-amiezii zilei de de duminică în localitatea Vicovu de Sus, judeţul Suceava.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul a început în jurul orelor 16:30 când doi tineri, cu vârstele de 21 şi respectiv 14 ani, s-au dus la locuinţa unchiului şi mătuşii lor, ambii de 37 de ani, în zona numită „Bahnă” din localitatea de domiciliu.

Aici între cei patru a început scandalul, iar proprietarul casei i-a lovit pe nepoții săi. Pentru a nu fi mai prejos, tinerii au ripostat, lovindu-l pe bărbat în cap cu o bucată de lemn.

Cei mai şifonaţi de pe urma bătăii au ieşit tot nepoţii care au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul municipal Rădăuţi, unde tânărul de 21 de ani a fost internat cu „plagă contuză parietală stânga, plagă contuză coapsă stânga, plagă contuză umăr stâng, sindrom parietal stâng”, iar cel de 14 ani cu „plagă înjunghiată semitorace stâng”, urmând ca în cauză personalul medical să se pronunțe cu privire la consecințele leziunilor celor doi.

Până atunci, organele de poliţie au întocmit dosare de cercetare penală faţă de bărbat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe” și faţă de nepoţii acestuia sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violare de domiciliu și lovire sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de