Sucevean lasat inconstient pe trotuar de trei tineri necunoscuti


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 31 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a ajuns în stare de inconştienţă la Unitatea de primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, după ce a fost bătut de trei tineri necunoscuţi.

Conform declaraţiilor făcute de insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava, incidentul a avut loc duminică după-amiază, în jurul orelor 16:30, în faţa unei săli de jocuri electronice din oraş.

Totul a început după ce cu o oră mai devreme, tânărul, însoţit de un prieten, au venit la sala de jocuri situată în zona centrală a municipiului, unde au consumat băuturi alcoolice şi au jucat la aparatele existente.

„La un moment dat, în sala de jocuri au intrat trei tineri necunoscuţi, iar victima a început să strige şi să înjure, fiind nervos că pierde bani la aparate. Unul dintre noii veniţi, crezând că a fost înjurat de aceasta, a lovit-o cu palma şi cu pumnul în zona feţei, după care cei trei necunoscuţi au părăsit sala de jocuri, iar tânărul i-a urmat afară, unde ulterior a fost găsit căzut pe trotuar de prietenul său”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, urmând ca în cursul zilei luni să solicite Serviciului de Medicină Legală eliberarea unui certificat medico-legal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigaţii Criminale Suceava, pentru identificarea autorilor.


Intră acum și în grupul de