Bataie intre partenerii de pahar, la Fundu Moldovei, terminata cu distrugeri si ingrijiri medicale


Intră acum și în grupul de

Un scandal iscat din senin între doi parteneri de pahar s-a terminat duminică seară cu multiple distrugeri la un local din Fundu Moldovei, judeţul Suceava, şi acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 19:00 când lucrătorii Postului de Poliție Fundu Moldovei au fost chemaţi în ajutor de bărmăniţa localului după ce doi consăteni, unul de 59 şi celălalt de 28 de ani, s-au luat la bătaie.

Cei doi se aflau, alături de alţi consumatori, pe terasa localului, ambii fiind în stare de ebrietate, iar la un moment dat, între aceștia s-a iscat un conflict spontan, în urma căruia cel mai tânăr dintre comeseni, parcă înnebunise şi a început să-l lovească pe celălalt, apoi a continuat să spargă pahare, o vitrină, o masă și două scaune, prejudiciul fiind de peste 10 milioane de lei vechi.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, iar agresorul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire, distrugere și ultraj contra bunelor moravuri”.


Intră acum și în grupul de