Inca un batran a fost inselat de falsi cumparatori de produse agricole


Intră acum și în grupul de

În pofida numeroaselor semnale de alarmă trase şi a materialelor prezentate în presă, bătrânii din judeţul Suceava nu se învaţă minte şi pace. Încă o persoană a rămas fără toţi banii strânşi cu greu după ce a primit în locuinţă aşa-zişi cumpărători de produse agricole.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc vineri, în jurul prânzului, victimă căzând un bărbat de 82 de ani din satul Probota, oraşul Dolhasca.

Omul s-a trezit la poartă cu persoane necunoscute care l-au amăgit că vor să achiziţioneze diferite produse şi după ce s-au înţeles la cantitate şi preţ, falşii cumpărători au procedat la fel ca şi în celelalte cazuri. I-au dat bătrânului o bancnotă de 200 de lei aşteptând rest.

Victima s-a dus la sertarul în care ţinea banii şi după ce a schimbat hârtia de 200 de lei s-a întors să ofere restul. Profitând de neatenţia bătrânului, necunoscuţii i-au sustras acestuia toţi banii adunaţi în sertar.

În momentul de faţă, poliţiştii încearcă să dea de urma falşilor cumpărători şi să recupereze pe cât posibil prejudiciul cauzat, care se ridică la suma de 45 de milioane de lei vechi.


Intră acum și în grupul de