Ajunse pe ultima suta de metri, lucrarile la proiectele de investitii din municipiul Suceava cunosc o intarziere nejustificata (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale sucevene s-a arătat total nemulţumită de modul în care avansează şantierele în cadrul proiectelor de investiţii derulate pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. În cadrul ultimului comandament susţinut marţi dimineaţă de municipalitate în prezenţa reprezentanţilor constructorilor ce derulează activităţile, primarul oraşului Ion Lungu, a afirmat că nu îşi poate explica de ce acum la final lucrările merg mult mai anevoios decât înainte şi a solicitat o implicare mai fermă.

Este vorba de lucrările ce vizează finalizarea a trei străzi din cartierul Burdujeni sat, intrate într-un amplu proces de modernizare, a principalei artere rutiere ce traversează municipiul şi Centrul Tradiţiilor Populare. Singurul proiect etalon al Primăriei şi care merge în continuare surprinzător de bine este cel care prevede construirea celor două parcări subterane din centrul oraşului.

„Mă aşteptam cel puţin la proiectul ce priveşte străzile să se lucreze cu mai multe formaţii şi să exploatăm din plin vremea frumoasă pentru a finaliza lucrările ce privesc ridicările gurilor de canal şi marcajul rutier. Ca să finalizăm proiectul până pe data de 15 octombrie trebuie să fie aliniate cu carosabilul cel puţin 30 de guri de canal pe zi, iar acum nu se fac nici jumătate din necesar, aşa că am solicitat o suplimentare cât mai grabnică cu echipe de lucru”, a declarat Ion Lungu.

Cu toate acestea, municipalitatea şi-a exprimat încă o dată speranţa că proiectele se vor încadra în termenele stabilite prin contractele încheiate.


Intră acum și în grupul de