Agentii economici din municipiul resedinta de judet, chemati de Primarie sa-si achite taxele si impozitele locale (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale sucevene a făcut, pe parcursul zilei de miercuri, un apel către agenţii economici de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ să-şi achite taxele şi impozitele locale. Potrivit edilul şef al oraşului, Ion Lungu, aceştia mai au la dispoziţie trei zile să facă acest lucru fără a se calcula întârzieri de plată, majorări care vor intra în vigoare automat începând cu data de 1 octombrie.

Ion lungu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că sumele curente datorate de persoanele juridice, fără a calcula sumele restante, şi pe care administraţia publică locală ar fi trebuit să le încaseze se ridică la valoarea de peste 200 de miliarde de lei vechi, iar până la această oră au fost încasate doar 7 miliarde de lei vechi.

„Fac un apel la populaţie şi la agenţii economici în mod special să facă un efort şi să achite taxele şi impozitele locale care sunt purtătoare de penalităţi după data de 30 septembrie. Nu mai spun că avem şi noi nevoie mare de bani la Primărie şi sunt presiuni tot mai puternice de plată din partea Termica sau pentru alte lucrări contractate de administraţia locală”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de