Doua autoutilitare sparte de hoti, pe timpul noptii, intr-o parcare din Suceava


Intră acum și în grupul de

Două autoutilitare lăsate într-o parcare de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ au fost sparte de hoţi în noaptea de marţi spre miercuri. Incidentul a fost descoperit a doua zi, de un bărbat de 40 de ani din comuna Grăniceşti, judeţul Suceava, proprietarul uneia dintre maşini, care a sesizat organele de poliţie.

Potrivit IPJ Suceava, „polițiștii deplasați la fața locului au constatat că portiera stânga față a autoutilitarei prezintă geamul spart, atât pe sol cât și în interiorul mașinii observându-se cioburi de sticlă rezultate în urma distrugerii geamului, nefiind alte urme vizibile de distrugere, iar din interior autorii faptei au sustras un sistem de navigaţie şi un radiocasetofon în valoare de circa 800 de lei”.

Lângă autoutilitara distrusă, polițiștii au mai identificat parcată o altă autoutilitară, care avea spart geamul de la portiera dreapta față, dar nu se ştie dacă şi din interiorul acesteia au fost furate bunuri deoarece nu s-a putut stabili identitatea proprietarului, urmând a fi identificat și înștiințat cu privire la eveniment.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului investigaţii criminale Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de