Vila inghitita de flacari, joi noapte, in localitatea Marginea


Intră acum și în grupul de

Flăcări înalte de câţiva metri au străpuns întunericul nopţii de joi, în comuna suceveană Marginea, unde o vilă a fost înghiţită de un puternic incendiu.

Pentru stingerea acestuia au fost chemaţi în ajutor pompierii Detaşamentului Rădăuţi care s-au deplasat la faţa locului cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi au găsit arzând mansarda şi acoperişul imobilului pe o suprafaţă de 90 de metri pătraţi.

După aproape trei ore de luptă cu flăcările, militarii, împreună cu pompierii voluntari de la SVSU Suceviţa, au reuşit lichidarea incendiului cauza probabilă de producere a acestuia fiind un scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul ISU Suceava, pe parcursul zilei de joi şi pompierii Detaşamentului Fălticeni au fost solicitaţi să intervină pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în localitate, pe strada Mr. Ioan, la o clădire aparţinând de Agenţia Finanţelor Publice.

„Militarii s-au deplasat la locul intervenţiei cu două autospeciale, dar au constatat că a fost mai mult panica decât foc arzând doar deşeuri de hârtie şi mase plastice pe o suprafaţă de aproximativ 1 metru pătrat, fără pericol de propagare, provocat cel mai probabil de jocul copiilor cu focul.


Intră acum și în grupul de