Peste 3.000 de fotografii si doi castigatori, unul din Vietnam si unul din India


Intră acum și în grupul de

Premiile pentru secţiunea deschisă şi cel pentru secţiunea cu tema „Apă” la cea de-a noua ediţie a Salonului internaţional de artă fotografică Bucovina-Mileniul III au fost câştigate de fotograful vietnamez Quoc Huy şi de fotograful indian Baidya Dr. Tamal, care au primit aurul FIAP.

Jurizarea Salonului internaţional de artă fotografică “Bucovina Mileniul III” din acest an s-a finalizat, au anunţat, luni, organizatorii care menţionează că în concurs s-au înscris 448 de artişti fotografi din 32 de ţări, fiind jurizate 3.067 de lucrări din care 1.768 fotografii la secţiunea „Open“ şi 1.299 de fotografii la secţiunea „Water“.

La prima secţiune, a primit medalia de aur a Federaţiei Internaţionale a Artiştilor Fotografi (FIAP) vietnamezul Quoc Huy, cu lucrarea „Over the hill“, medaliile de argint şi bronz FIAP fiind câştigate de doi români, Mihaly Moldovan cu lucrarea „La Straja“, respectiv Gheorghe Petrilă cu lucrarea „Gospodina“.

La aceeaşi secţiune, medialia de aur a Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR) a fost câştigată de indianul Subrata Das, cu lucrarea „Twist“, medialia de argint AAFR a fost obţinută de fotograful Djordje Vukicevic din Serbia, cu lucrarea „M“, iar medalia de bronz AAFR de ucraineana Nadyezda Anzhelina cu lucrarea „Last year’s snow”.

La secţiunea cu temă impusă, medalia de aur FIAP a fost câştigată de indianul Baydia Dr. Tamal cu lucrarea „Skin into the blue”, medalia de argint FIAP a fost obţinută de Prole Dragan din Bosnia şi Herţegovina cu fotografia „Rafting 16” , iar medalia de bronz FIAP a fost câştigată de vietnamezul Truong Huuhung cu lucrarea „Fisherman”.

La aceeaşi secţiune a primit medalia de aur din partea AAFR Tien Hoanh din Vietnam pentru fotografia „Cool water”, medalia de argint a fost câştigată de chinezul Chi Haibo, cu lucrarea „Cloud shadow”, iar medalia de bronz de românul Mihaly Moldovan cu lucrarea „Fate2”.

La cele două secţiuni au mai fost acordate câte şase menţiuni FIAP şi AAFR pentru participanţi din Iran, Vietnam, Marea Britanie, India, România, Australia şi China.
Preşedintele juriului acestui salon este Csaba Balasi, ofiţer de legătură al României cu FIAP, dintre membrii juriului făcând parte şi preşedintele AAFR, Stefan Toth.


Intră acum și în grupul de