Artistul Smiley a facut show pentru cateva mii de studenti suceveni


Intră acum și în grupul de

Mii de studenţi suceveni au împânzit luni seară campusul Universităţii „Ştefan cel Mare” din municipiu, pentru a lua parte la mult aşteptatul concert susţinut de artistul Smiley.

După modelul aplicat la marile universităţi din străinătate, artistul a fost invitat să cânte la Suceava cu prilejul deschiderii noului an universitar, care a avut loc luni, 1 octombrie.

Ideea organizării unui astfel de spectacol a avut un impact extraordinar asupra publicului prezent, alcătuit în majoritate de studenţi, dar şi de cadre didactice din USV, sau de curioşi care au dorit să îl vadă şi să îl asculte live pe artistul Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley.

Înainte de reprezentaţia susţinută de cântăreţ, pe scenă au mai urcat îndrăgitele trupe sucevene “Icarus” şi „Tesla System” care au cântat pe ritmuri de folk, progressive-house și tech-trance, urmate de trupa „Okra”, ce are în componență elevi de la Colegiile “Petru Rareș”, “Ştefan cel Mare” și “Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Unul dintre cele mai apreciate momente ale serii a fost prestaţia formaţiei sucevene “Odyssey”, cea care a reuţit să recreeze atmosfera studenţiei anilor ’90.

La eveniment a luat cuvântul şi rectorul USV, prof. univ. dr. Valentin Popa, care a spus că doreşte ca astfel de manifestare să devină o tradiţie la începutul fiecărui an universitar, la instituţia de învăţământ superior din Suceava.

Reamintim că luni a avut loc deschiderea celui de-al 50-lea an academic, la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava.


Intră acum și în grupul de