Trei focuri de arma trase de politistii de frontiera luni seara. Vezi aici de ce!(VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei focuri de armă au răsunat luni seară în apropierea graniţei cu Ucraina în încercarea poliţiştilor de frontieră suceveni de a reţine un grup de traficanţi de ţigări de contrabandă.

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt din cadrul STPF Suceava, ag.pr. Ionela Husdup, armamentul din dotare a fost folosit de un echipaj al Poliţiei de Frontieră Brodina, aflat în timpul serviciului când, în jurul orelor 19:30, a fost observat în apropierea frontierei de stat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, un grup de persoane care transporta mai multe colete voluminoase.

“Lucrătorii noştri au procedat la interceptarea persoanelor în cauză iar deoarece acestea nu s-au supus somaţiilor prin voce, au fost executate conform procedurilor legale, trei focuri de avertisment în plan vertical, fiind reţinut un tânăr de 24 de ani din judeţul Suceava, celelalte persoane implicate în activitatea de contrabandă abandonând coletele pe care le transportau şi profitând de întuneric şi terenul împădurit, s-au dispersat în zonă” ne-a declarat Ionela Husdup.

În urma verificării terenului din zonă au fost identificate aproape 14.000 de pachete de ţigări provenind din Republica Moldova în valoare de peste 125.000 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră, fiind informate şi autorităţile ucrainene, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de