Telefonul furat a fost gasit imediat pus la vanzare. Afla aici cum s-a petrecut totul


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ căruia i s-a furat telefonul şi l-a găsit după scurt timp pus deja la vânzare. Potrivit IPJ Suceava, totul s-a petrecut pe parcursul dimineţii zilei de luni. În jurul orelor 07:00, în timp ce se afla în cartierul Gerge Enescu din municipiul Suceava, tânărul a fost acostat de o persoană necunoscută care s-a oferit să-i cumpere aparatul telefonic.

Victima a crezut că face o afacere bună şi i-a înmânat persoanei telefon pentru a se uita la el dar imediat după ce s-a văzut cu el în mână necunoscutul a şi dispărut în fugă printre blocurile cartierului.

“După ce l-a căutat pe hoţ prin împrejurimi, tânărul s-a deplasat în Piaţa agroalimentară George Enescu pentru a verifica dacă telefonul a fost vândut la vreun comerciant de astfel de aparate. Cu această ocazie a identificat telefonul la M. Dumitru care îl oferea spre vânzare” ne-au comunicat sursele citate.

Solicitând imediat ajutorul organelor de poliţie telefonul, în valoare de 800 de lei, a fost recuperat şi restituit victimei iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” în vederea identificării autorului.


Intră acum și în grupul de