Prinsi la furat dintr-o societate au ramas fara masina imprumutata pentru asa ceva


Intră acum și în grupul de

Trei persoane de sex masculin au fost prinse in flagrant pe cand sustrăgeau de zor coli de tablă din curtea punctului de lucru din localitatea Sadova ce aparţine unei societăţi comerciale din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Din datele puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc luni în jurul prânzului când cei trei au fost observaţi în plină activitate de unul dintre angajaţii unităţii economice care a alertat imediat organele de poliţie.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Postului de Poliţie Pojorâta care i-a prins pe hoţi în flagrant. Cercetările efectuate ulterior au stabilit că hoţii, rude între ei, au domiciliul în localitatea Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, şi au vârste cuprinse între 40 şi 60 de ani.

Aceştia au împrumutat un autoturism de la o cunoştinţă iar apoi s-au deplasat la punctul de lucru al societăţii unde au pătruns în curtea acestuia printr-o porțiune de gard ce lipsea apoi, profitând de faptul că în zonă nu se afla vreun angajat au sustras 4 bucăți de tablă de doi metri lungime şi 1,5 lăţime precum și un profil metalic de 3/1,5 metri după care s-au îndreptat spre autoturismul ce era parcat în afara societății.

În acel moment autorii furtului au fost observați de un angajat al societății care a sesizat poliţiştii, ulterior cei trei fiind prinși în flagrant de organele de ordine.
După ce prejudiciul a fost recuperat şi înapoiat firmei, hoţii au rămas şi fără maşină deoarece autoturismul folosit la comiterea furtului a fost ridicat și indisponibilizat la sediul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de