A accidentat grav un adolescent dar a fugit de la locul faptei pentru ca era beat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 30 de ani din comuna Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, este cercetat penal după ce pe parcursul zilei de miercuri a accidentat grav un adolescent după care a fugit de la locul faptei pentru că era beat.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul rutier a avut loc în jurul orelor 19:20 pe DN 17A pe raza localităţii Vatra Moldoviţei când conducătorul auto se afla la volanul unei autoutilitare iar din cauza neatenţie l-a surprins şi accidentat pe un consătean de-al său, un copil de 15 ani care se deplasa pe lângă o bicicletă în spatele mamei sale, pe acostamentul din partea dreaptă a drumului.

“După producerea incidentului şoferul autorul acestuia a fugit de la locul accidentului parcând autoutilitara în incinta unei stații Peco din apropiere, la aproximativ 400 m de locul faptei, unde de altfel a și fost identificat de către poliţişti” ne-au comunicat sursele citate.

Minorul a fost transportat cu un echipaj al ambulanței la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, de unde a fost transferat de urgență la Spitalul Județean Suceava.

Când vinovatul de producerea accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se și probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de