Dus la Psihiatrie dupa ce si-a injunghiat concubina. Afla cum s-au petrecut lucrurile


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din municipiul Rădăuţi a ajuns la Secţia de Psihiatrie după ce joi seară şi-a înjunghiat concubina, o femeie cu cinci ani mai în vârstă decât el.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă al IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 18:00 când bărbatul s-a întors la domiciliu ca de multe alte dăţi, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Omul şi-a găsit partenera de viaţă în bucătărie cu treburile casnice iar cearta dintre cei doi a izbucnit imediat. Enervat, agresorul a pus mâna pe un cuţit şi fără să se gândească ce face şi-a înjunghiat concubina în zona hemitoracelui stâng.

Chemaţi în ajutor, poliţiştii au găsit cuţitul plin de sânge pe masa din bucătăria locuinţeiiar femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul municipal Rădăuţi unde a fost internată, din fericire cadrele medicale stabilind că viaţa nu îi este în pericol.

Bărbatul nu a rămas nici el acasă fiind transportat şi internat de organele de poliţie la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal, urmând ca a doua zi să fie continuate cercetările faţă de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, după care se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de