Acasă Actualitate Dus la Psihiatrie dupa ce si-a injunghiat concubina. Afla cum s-au petrecut...

Dus la Psihiatrie dupa ce si-a injunghiat concubina. Afla cum s-au petrecut lucrurile


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din municipiul Rădăuţi a ajuns la Secţia de Psihiatrie după ce joi seară şi-a înjunghiat concubina, o femeie cu cinci ani mai în vârstă decât el.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă al IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 18:00 când bărbatul s-a întors la domiciliu ca de multe alte dăţi, sub influenţa băuturilor alcoolice.



Omul şi-a găsit partenera de viaţă în bucătărie cu treburile casnice iar cearta dintre cei doi a izbucnit imediat. Enervat, agresorul a pus mâna pe un cuţit şi fără să se gândească ce face şi-a înjunghiat concubina în zona hemitoracelui stâng.

Chemaţi în ajutor, poliţiştii au găsit cuţitul plin de sânge pe masa din bucătăria locuinţeiiar femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul municipal Rădăuţi unde a fost internată, din fericire cadrele medicale stabilind că viaţa nu îi este în pericol.

Bărbatul nu a rămas nici el acasă fiind transportat şi internat de organele de poliţie la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal, urmând ca a doua zi să fie continuate cercetările faţă de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, după care se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version