Elevii Scolii Generale Nr.4 servesc masa de pranz la cantina Colegiului National de Informatica din Suceava


Intră acum și în grupul de

Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” din Suceava a semnat un parteneriat cu Şcoala Generală Nr.4 din municipiu, prin care elevii din învăţământul primar care frecventează programul “School after school”, servesc masa la cantina colegiului sucevean.

„Un număr de 57 de elevi iau zilnic masa de prânz la Colegiul Naţional de Informatică. Nu se plăteşte decât contravaloarea mesei consumate care este de 6 lei/zi. În meniu intră felul unu, felul doi şi desertul. Copiii provin de la ciclul primar şi au ore dimineaţa, iar în intervalul orar 12.00-13.00 vin la cantina colegiului nostru şi iau masa de prânz. După ora 13.00 intră la masă şi elevii instituţiei noastre de învăţămnt”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, directorul Colegiului Naţional de Informatică, Virginel Iordache.

Contactat telefonic, directorul Şcolii Generale Nr.4 din Suceava, Petronela Bobric a spus: „Am semnat acest contract cu Colegiul de Informatică prin Asociaţia de Părinţi a şcolii noastre. Iniţiativa aparţine în primul rând părinţilor a căror copii frecventează programul << School after school >> . Copiii sunt foarte încântaţi de mâncarea pe care o primesc la cantina de la << Spiru Haret >> . În momentul de faţă, 57 de copii, dintre care 5 înscrişi la clasa pregătitoare, mănâncă zilnic, la prânz, la liceul situat în apropierea şcolii noastre”.

Bobric a subliniat faptul că cei mici sunt însoţiţi întotdeaauna de unul dintre învăţătorii Şcolii Generale Nr.4.


Intră acum și în grupul de