Dupa-amiaza de duminica plina pentru politistii din Scheia, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii din cadrul Poliţiei Comunale Şcheia au avut parte de o după-amiază de duminică agitată la ei în localitate. Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, primul incident a fost înregistrat în jurul orelor 17:45 după ce un localnic de 45 de ani s-a plâns organelor de poliţie că a fost bătut în timp ce se afla la un magazin-bar din sat.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că omul a fost lovit de mai multe ori, în timp ce se afla pe terasa barului, cu coada unui bici şi cu pumnul, de un consătean de 22 de ani, după care agresorul a dispărut de la faţa locului. La incident a asistat şi o a treia persoană, în vârstă de 33 de ani, care însă nu a participat la scandal, părăsind locaţia respectivă.

În timp ce se efectuau cercetări cu privire la incident, agenţii Poliţiei Comunale Şcheia au fost sesizaţi prin 112 de o tânără din comună că tatăl său a fost agresat de mai multe persoane, părintele fetei nefiind altul decât persoana care nu s-a implicat în bătaia de la bar.

Organele de poliţie au început cercetările şi în acest caz stabilind că din prima locaţie omul s-a dus la un alt bar de pe raza comunei iar aici pe fondul consumului de alcool şi ca urmare a unor neînţelegeri mai vechi a avut un conflict spontan cu un consătean de 31 de ani iar ca autoapărare tatăl fetei a scos un cuţit pe care îl avea la el fără însă a lovi pe cineva.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi port ilegal al cuţitului ce urmează a fi soluţionate procedural.


Intră acum și în grupul de