”Carnagiu” pe DN 2 in afara localitatii Bunesti, judetul Suceava, odata cu venirea serii


Intră acum și în grupul de

Inconştienţa unui cioban de 53 de ani, din comuna Buneşti, judeţul Suceava, a dus la producerea unui adevărat carnagiu marţi seară în jurul orelor 20:00, pe DN 2, în afara localităţii Buneşti spre Cumpărătura.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc după ce un bărbat de 41 de ani, domiciliat în municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul proprietate, a intrat din plin într-o turmă de oi ce traversa drumul naţional. Turma a fost pur si simplu spulberată, 25 de animale fiind aruncate în toate părţile.

Pe lângă organele de poliţie la faţa locului s-a deplasat şi un medic veterinar din cadrul Secţiei veterinare zonală Fălticeni care împreună cu ciobanul a procedat la sacrificarea de urgenţă a celor 25 de oi, lovite de autoturism.

„În urma evenimentului rutier nu a fost înregistrată vătămarea corporală a nici unei persoane iar atât conducătorul auto cât şi ciobanul au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind în ambele cazuri negative” ne-au comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de