Grav accident de munca inregistrat la o societate comerciala din Vatra Dornei. Afla aici ce s-a intamplat


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii Poliției municipiului Vatra Dornei au fost sesizaţi marţi după amiază, că în jurul orelor 16:30, în incinta unei societăţi comerciale de pe raza localităţii, a avut loc un accident de muncă a cărui victimă este un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Șaru Dornei, judeţul Suceava.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, din cercetările efectuate s-a stabilit că bărbatul, angajat al unei societăţi din Vatra Dornei, s-a deplasat în incinta fabricii aparținând unei alte firme tot din localitate, pentru a demonta acoperișul unei hale metalice dezafectate, care era confecționat din azbest.

Totul decurgea normal până când, pe parcursul lucrărilor, victima a escaladat acoperișul în cauză și la un moment dat structura de rezistență a cedat sub greutatea sa, căzând în gol de la o înălțime de aproximativ 6 metri.

„Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul municipiului Vatra Dornei, dar pentru că pe lângă celelalte răni suferite exista suspiciunea de fractură temporo-parietală dreaptă și fractură prin tasare L1, pacientul a fost transferat cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava” ne-au mai comunicat sursele citate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând ca în funcție de numărul zilelor de îngrijiri medicale și evoluția stării de sănătate a victimei să se facă propuneri de schimbare a încadrării juridice a faptei iar despre incident a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava.


Intră acum și în grupul de