Tarat aproape 30 de metri pe jos de caii scapati de sub control. Afla aici cum s-a intamplat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din localitatea Satu Mare, judeţul Suceava, a ajuns grav rănit pe patul de spital după ce a fost victima propriilor cai scăpaţi de sub control.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, incidentul a avut loc miercuri în jurul prânzului pe când omul se deplasa pe lângă un atelaj hipo proprietate personală, tras de doi cai. Totul a început după ce bărbatul a ieşit cu căruţa din grădina unui consătean în drumul comunal neclasificat ce face legătura dintre comunele Satu Mare şi Dorneşti, oprind căruţa pe partea dreaptă a drumului iar în timp ce se afla în faţa atelajului şi înhăma animalele, caii s-au speriat şi au luat-o la fugă.

Circa 30 de metri a fost târât bietul om iar apoi a fost călcat de roţile atelajului care a trecut peste acesta. Victima a fost transportată de urgenţă la spital cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, plăgi craniene şi contuzii toracice. Bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza rănilor suferite dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de