Rupt de beat, un barbat de 40 de ani a fost gasit dormind in masina rasturanata


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului s-au confruntat joi aproape de orele prânzului cu un caz mai neobişnuit când un echipaj rutier a fost sesizat despre faptul că pe str. Mănăstirea Humorului, din localitate, în şanţul din partea dreaptă a drumului, se află o maşină răsturnată, iar în interior doarme o persoană.

„La faţa locului polițiștii au identificat un autoturism înmatriculat în Portugalia, care se afla răsturnat pe partea dreaptă, iar în interior, pe bancheta din dreapta faţă, a fost găsită o persoană de sex masculin, care dormea” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

După ce s-a reuşit scoaterea omului din autoturismul răsturnat, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 40 ani, din satul Mănăstirea Humorului, şofer profesionist încă din anul 2005.

„Acesta a declarat în prezenţa a doi martori, că el a condus autoturismul, fiind singur în maşină, după ce a consumat băuturi alcoolice la mai multe baruri de pe raza oraşului Gura Humorului, iar în cursul dimineţii s-a urcat la volan pentru a se deplasa către domiciliul său” a mai adăugat Ionuţ Epureanu.

Din păcate omul a ajuns numai până pe strada amintită unde a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. De beat ce era nu a mai avut puterea să iasă din maşină după producerea accidentului aşa că şoferul a adormit pur şi simplu pe banchetă.

De altfel, la venirea poliţiştilor la faţa locului s-a încercat testarea cu aparatul etilotest, însă nu s-a reuşit acest lucru atât din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla conducătorul auto cât şi a refuzului acestuia, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei iar în cauză s-a întocmit dosar penal, care urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de